Een jongetje van 2.5 jaar

We hebben heel wat adressen afgelopen i.v.m. de gezondheid van mijn zoontje van 2.5 jaar (ooronstekingen, reflux, blaasontstekingen, weinig weerstand)

Voor de reflux gebruikte hij medicijnen, wat voor zijn leeftijd best veel was. Zelf hebben we verschillende keren geprobeerd om dit af te bouwen, wat helaas niet lukte. Na ongeveer 6 weken lag hij dan te krioelen van de pijn (maag). De kinderarts vertelde ons dat hij waar- schijnlijk zijn hele leven hier aan vast zou blijven zitten.
Eenmaal bij Body Stress Release gekomen werd zijn maag meebehandeld. Al gauw konden wij de medicatie afbouwen en deze keer bleef het wonderbaarlijk wel goed gaan.
Helaas had de medicatie als bijverschijnsel een laxerende werking. ( is ons nooit verteld en niet opgevallen omdat ons zoontje een “normaal”ontlastingspatroon had). Ondanks laxerende middelen bleef het ontlastingspatroon van gemiddeld 1 a 2x per week, met veel stampij. Deze bijkomstigheid doorgegeven aan de Body Stress Release Praktijk. Ook de darmen van mijn zoontje werd meebehandeld. Na al 1 Release geweldig blijvend Resultaat, zonder medicatie-gebruik.

In het begin vond ik het eerlijk gezegd allemaal best wel vaag. Nu zijn wij er wel achter gekomen dat het lichaam soms even een handje geholpen moet worden om het weer goed op de rails te krijgen.
Het grootste pluspunt is dat het totaal geen pijn doet ( wat ouders bij kinderen van groot belang vinden)
Voor de rest van de lichamelijke klachten wordt hij nog behandeld, dit vereist meer releases
Dit gaan wij nu natuurlijk met goede vertrouwen tegemoet.

Vriendelijke groet: Lenny Jansen