Jarenlange rugklachten, vrouw van 24

Na jaren van allerlei klachten, waaronder rugpijn (versleten tussenwervel) en van alles geprobeerd te hebben (o.a. osteopathie, zenuwblokkades en noem maar op) ben ik via een vriendin terechtgekomen bij Body Stress Release in Eibergen.
Mijn gedachte: baat het niet dan schaadt het niet. Ik rijd al jaren paard en samen met mijn vader rijden we aangespannen. Door mijn rugpijn kon ik al jaren niet meer fatsoenlijk rijden. De ene keer lukte het wel, de andere week gewoon helemaal niet.
Ik ben bij Edith terechtgekomen en na de eerste release kon ik gelijk al merken dat er wat gaande is. Iets wat voor mij niet te beschrijven viel.

Omdat ik heel gevoelig ben sloeg BSR al snel aan. Na een aantal releases kon ik weer paardrijden en zonder nadenken ging ik doorzitten.

Tot mijn grote opluchting en verbazing kon ik dit zonder pijn!!!

Trots dat ik was.

Dat had ik echt nooit durven dromen.
Ik sta ook weer achterop de koets zonder bang te zijn dat er een stoot komt en ik gelijk ontzettende rugpijn heb.

Ik blijf regelmatig komen, zodat het steeds beter met me zal gaan.

Ik ben erg tevreden met zoals het nu gaat, en kan ik mij goed vinden met de pijn.

Edith vertelt me dat op termijn alle klachten kunnen verdwijnen, en dat vind ik een fijn idee.

Want ik ben jong, wil nog kinderen en ook nog heel veel lekker paardrijden.

Ik vind dit echt een aanrader, voor wat voor klachten dan ook.

Joy Betting