Lachend de deur uit

door Silvia Kerkemeijer

klant-van-de-maand-septembeIk ben 52 jaar en wil graag vertellen wat Body Stress Release voor mij gedaan heeft en nu nog steeds doet.

Het begon allemaal drie jaar geleden, met pijn in mijn rug en linkerbeen, ook had ik nekklachten, tintelingen in mijn armen en veel hoofdpijn.

Ik ben naar de huisarts gegaan en heb mijn klachten met hem besproken, hij stuurde me door naar fysiotherapie en ik heb daar vele behandelingen gehad, maar dat mocht niet baten.
De fysiotherapeut stuurde me terug naar de huisarts, en hij verwees me door naar de neuroloog. Deze liet een MRI-scan maken van mijn rug en nek.

Daar kwam uit dat ik slijtage in mijn nek had en in mijn rug was er een hernia te zien. Ik kreeg medicijnen en kon weer naar fysiotherapie. De medicijnen hielpen niet echt en ik voelde me er niet lekker door, en de fysiotherapie deed me ook niet veel goed, en heel klein beetje misschien,
maar het kwam zo weer terug al die pijn. Mijn therapeut zei: “ik stop met je behandelingen want er is geen vooruitgang”. Ik had een maand later weer een afspraak bij de neuroloog.

Er volgde weer een MRI-scan en nu bleek dat er een dubbele hernia zat. De neuroloog zei dat ik het wel kon laten opereren, maar ik had van iemand gehoord dat Body Stress Release mij misschien ook wel kon helpen, en heb dat met de neuroloog overlegt en hij zei, probeer het gerust, want opereren is het laatste wat we kunnen doen. Nou ik heb kennis gemaakt met Body Stress Release en heb eerst uitgelegd wat er allemaal aan de hand was met mijn lichaam. Toen begon mijn behandeling, het is een hele zachte behandeling, zou het helpen dacht ik? Afwachten maar………….

Ik moest in het begin elke week komen en het ging langzaam wat beter. Op een gegeven moment ging het weer slechter, ik kon niet lopen, zitten of liggen, het was vreselijk! Maar dat kwam omdat die hernia er al drie jaar zat, en die moest nu de berg over en dan zou ik het bereikt hebben.

Hein die me altijd behandelde zei: “Willy, je komt nu huilend, maar je gaat hier lachend weer weg!” Hij had gelijk en het heeft mij (en de verzekering) een operatie bespaard.

Het is fantastisch wat die mensen daar doen, ik ben genezen en kan alles weer doen wat ik ook wil. Dat is Body Stress Release, voor mij is het een wonder, wat ze daar doen is onvoorstelbaar.