MS en bodystress

Bertine-RosMijn gezondheid is mij erg dierbaar. Mede doordat mijn lichaam de laatste 20 jaar diverse klappen heeft gehad. Een zwaar auto ongeluk en een plotselinge halfzijdige verlamming als gevolg van de ziekte MS deden mij geen goed. Ook drie zwangerschappen hebben hun sporen nagelaten. Mijn lichaam gaf aan dat ik flink uit balans was.

Ik ging de ziekte en beperkingen zien als kans om mezelf te ontwikkelen. Ik keek wat ik zelf kon doen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik volgde diverse therapieën en opleidingen die gericht zijn op het ondersteunen en bevorderen van het natuurlijk genezend vermogen van het lichaam. Ik kwam een heel eind, alleen de pijn in mijn lichaam bleef en ik wist niet wat ik daar mee aan moest.

Toen werd ik getipt over het werk van de BSR. Ik dacht: ‘Zeker het proberen waard’. BSR heeft het genezingsproces in mijn lichaam verder in beweging gebracht. Na elke release voel ik een diepe rust in mijn lichaam, een diep ontspannen gevoel. Het liefst ga ik daarna lekker een uurtje mijn bed in om de release verder zijn werk te laten doen. Het voelt erg goed. Elke keer is de release weer anders. De ene keer vraagt mijn rug de aandacht, de andere keer de borst of de nek. Mijn lichaam wordt steeds soepeler en heb alweer periodes gekend waarin ik kan mountainbiken zonder enige pijn. Stapje voor stapje ontdoe ik mij van de stress die mij al ruim 20 jaar beperkt. Ik ben de laatste stapjes aan het zetten in mijn genezingsproces. Mijn motto is: Je kunt niet kiezen wat je overkomt, wél hoe je ermee omgaat! Creëer je eigen leven. Alles is mogelijk.

Vanuit mijn levenservaring, mijn grote passie voor het leven, opleidingen en intuïtie ondersteun ik nu mensen in hun eigen genezingsproces. Ik ben het levende voorbeeld dat je jezelf kunt genezen! www.bertinecoaching.nl

Bertine geeft op 20 september 2012 een lezing over haar ervaringen met als thema “Ziekte zien als Kans”. Tijdens deze lezing vertelt ze hoe ze zelf de weg heeft ingezet richting haar herstel van de ziekte Multiple Sclerose en geeft haar visie op genezing en gezondheid. Ze wilde zich niet neerleggen bij het beeld dat ze voor altijd ziek zou blijven en bewandelde haar eigen weg. Nu, 10 jaar later, heeft ze zich ontwikkeld tot een gezonde, energieke en gelukkige vrouw en leeft het leven vol vertrouwen. Luister hoe ook jij je leven positief kunt beïnvloeden en ontdek hoe dit verhaal een inspiratie kan zijn voor jouw leven.