“Thijn”

Na een zwangerschap van 25 weken braken mijn vliezen. Met bedrust en weeënremmers in het ziekenhuis werden onze tweeling Cas en Thijn met 28 weken geboren op 29 december 2008. Beide wogen nét een kilo en waren 34 cm. lang. Ze kwamen allebei in een couveuse terecht op de Neonatologie Intensive Care van het Sophia in Zwolle. Met Cas ging het goed! Thijn deed het minder goed, veel bloeddrukschommelingen,

meerdere infecties, waarvan een hevige in zijn darmen, waarvoor hij amper 2 weken oud in het UMCG in Groningen een stoma kreeg. Bijna 3 maanden lagen beide mannetjes in het ziekenhuis. Een week voor de uitgerekende datum (21 maart) kwamen ze thuis. Met beide ging het erg goed de eerste tijd. Met 3 maanden thuis werd Thijn opnieuw opgenomen om zijn stoma te verwijderen. Na die operatie begon Thijn meer te huilen, overstrekken, slecht inslapen etc. De artsen en het consultatiebureau zei dat ze dit wel hadden verwacht na alles wat Thijn had meegemaakt. Osteopathie werd aangeraden maar de toestand van Thijn verbeterde nauwelijks. Ons mannetje lag veel in bed en zat duidelijk niet lekker in zijn vel.

Cas-en-Thijn-Trekop-klein

Links Cas en rechts Thijn Trekop

Tot ik op een moment bedacht of de Body Stress Release niet wat voor hem zou zijn. Drie jaar geleden ben ik er goed door geholpen met mijn rugklachten. Direct konden we terecht. Edith bevestigde meteen de enorme hoeveelheid bodystress in Thijn zijn lijf. Na ongeveer drie behandelingen kregen we een ander kind. Thijn sliep beter in, overstrekken werd minder, wilde niet meer de hele dag in bed liggen en begon zich te ontwikkelen, wilde spelen in de box, kreeg meer aandacht voor zijn omgeving! Mijn vriend (die wat terughoudend was over de releases) wist niet wat hij zag. Omdat Thijn zoveel bodystress in zijn lijf heeft staat ie nog steeds onder behandeling (1x per 3 weken). Maar wat doet het hem goed!

Wij zijn ontzettend blij met wat de Body Stress Release voor Thijn doet.

Edith, enorm bedankt bij deze!!

Met vriendelijke groet René en Marieke,

trotse ouders van Cas en Thijn